Prickig!

Inte vet jag om det var rabarbern, eller något annat jag petade i mig igår. Jag vet bara att det kliar... lite grann. Bara så där otrevligt obehagligt att man blir irriterad.
Jag ser ju ut också, som... nä vet inte vad.
 
Det är i alla fall sommar och jag har ett manus att hugga in på. Dessutom BORDE jag ju snart få höra från förlaget att provtrycket kommit. Sedan återstår förstås tryckning, bindning, leverens och sådant tar tid. Men går åtminstone att börja beräkna.
 
Nog borde böckerna hinna bli klara till bokmässan i september ändå?
 
Deja-vu hela vägen. Så här var det förra sommaren också med Hustomteboken, nervös väntan. Kanske inte underligt om jag blir allergisk mot ja, vad som helst just nu. Det KAN ju tänkas hänga ihop med oro. Bara så.
 
ÄH, det VAR säkert rabarbern som jag åt igår. Fast den såå GOD.

Nu skriver jag Fantasy

Äntligen!
Nu är jag verkligen igång med mitt drömprojekt: Att skriva fantasy, närmare bestämt om DRAKAR!
I många år har jag fascinerats av berättelser, böcker och skrifter om drakar. Sett många filmer också, så klart. Men nu äntligen har jag fattat att jag lika gärna kan skriva berättelserna själv.
Tja fantasy-författare finns det ju ganska många, och inte räknas det väl direkt som "finlitteratur" heller. Men det är då sannerligen underhållning! Vilket naturligtvis är själva anledningen till att jag skriver över huvud taget.

Så är det ju MIN "Archie" som det handlar om. Född i mitt eget huvud. och... tja boken kommer nog snart nu (OM förlaget får hem det där provtrycket snart förstås).

Förresten skriver jag just nu på fortsättningen "Isme", som ska handla om Árchies maka, en ren fortsättning på första boken alltså. Så det är hennes berättelse som just nu susar runt i skallen på mig.

Jag trivs med mina drakar och älskar att umgås med dem och deras ryttare. Hoppas nu att mina läsare också kommer att gilla dem.
Hur som helst så flyger drakarna hela sommaren - hos mig!

I väntan på provtryck

Tja så väntar man igen då. Precis som förra sommaren. Boken är ivägskickad, provtryck utlovat och leverens beräknad till augusti. Men...
Inte ett pip, inget provtryck.
Förra sommaren hade jag i ren optimism annonserat boksläppet, som fick skjutas upp förstås - flera gånger. Men boken var i alla fall klar till bokmässan. För se Bokmässan i Göteborg har med åren blivit ett MÅSTE för mig. Och visst är det lite extra kul att ha med sig en nyutgiven bok.
Jag menar... så alla ser att jag fortfarande skriver!
Suck.
Men i nästa vecka kommer säkert provtrycket!!!!
Det känns som helt säkert!