FLYTTA

Vi flyttar - det är klart nu!
Fast inte så långt, förstås. Hem till Kallmora igen, och det redan till månadsskiftet.
Det hade jag väl aldrig trott, att vi skulle få möjlighet att köpa tillbaka gården. MIN gård där jag en gång växt upp, där alla mina sagor och berättelser har sitt ursprung och där jag levt så många år av mitt liv. För att inte tala om min släkt och familj som bott där förut. Det är flera generationer. Det finns många spöken i skrymslena där. Jag undrar om släktandarna mår bra nu?

Känslan är stor, för det här är viktigt för mig, och nervöst är det också. Eller var i alla fall, ända till min käre Jörgen fick se stället både inne och ute. Då lade sig åttminstone den nervositeten. För jag har aldrig sett honom med så strållyckliga ögon förut. Huset vi ska bo i, gården med alla de andra husen, ja, allt passade så perfekt för oss - NU. Allt var precis som vi kunde önska oss. Han sa inte så mycket. Det tog ett par dagar - men sedan.

TJA, visst finns det ett öde, tänkte jag då.
NU sprider sig oron, för vår lilla lya nere i centrum är inte såld än. Konstigt är det. Finns där ingen i vårt samhälle som tänker som vi? Närheten till sjön, sommarviste alldeles nära det allting händer, gångavståndet ett minimum till ALLT, osv osv.
KÖP den nu då!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback