vad trött jag blir!


Har varit hos Vetten! Fick medicin! Och SPRUTOR - tvi! Så nu är jag så trött så trött. Matte är hemma hos mig idag. Skönt.
Jag har ont i munnen och det är PEST! Nästa vecka ska jag tillbaka och få den där DUMtanden utdragen. Då blir jag pigg igen, för det har matte lovat.
Nu ska jag sova

Eländestandvärk


Nej jag vill INTE visa mig. Ser inte klok ut! Alldeles svullen och sned. TANDVÄRK! Fy och tvi, för nu måste jag till veterinären också. DubbelFY OCH TVI. Det värsta jag vet. Men om jag måste så måste jag ju. Det här är ingen bra dag.
Matte säger att doktorn kan fixa min tand så jag blir bra och kan hugga in på tuggbenet igen. Det vore ju inte så dumt. Undrar hur lång tid det tar?
Jag VILL INTE ha uppsvullen nos längre.
Lets DO this
och få det överstökat. Matte och husse får i alla fall följa. Det är skönt. Sedan åker vi direkt hem. I alla fall matte och jag.
SUCK vilket elände!
Förresten tänker jag morra, om så bara för att lätta lite på mitt eländiga humör.
MORR för dumma tänder och MORR på doktorer... SUCK!

Igår var det ös!


Jag var med. I alla fall i bilen dit. Sedan kom det massor med folk, och husse och matte fick lov att vara med inne vid scenen. Matte hjälpte till i entrén och stod och sålde CDskivor och muggar med M.F.O.I. på. Hon hade jätteroligt, sa hon.
Husse var förstås helt uppslukad av att spela. Han hade med sig sin bästa bas, det såg jag nog. Han hördes ända ut på parkeringen. Jag stannade i bilen jag, för där var åtminstone lite lugnt. Så kom husse ut till mig och pustade ut. Vi tog en prom och myste en stund.
Inte fick man vila precis, för matte dök upp hon också så snart husse kört igång på scenen därinne.
Ja du milde vilken kväll. Varenda låt jag lyssnade på gillade jag. Även om det var tur att jag inte var med inne vid scenen. För jag hörde minsann hur de klappade och skrek och tjoade - alla fansen.

När vi åkte hem på kvällen var det VÄLDIGT sent och jag var ju hungrig som en varg! Det var vi alla tre. Så det blev mys framför TV:n med matbricka i knät för dem, och min matskål full av smaskens MAT!

Vi sov länge i morse. Så länge att jag nästan skäms. För en annan har ju sin dagliga patrullering att tänka på, och det var då ovanligt många som hunnit före mig i dikena innan jag kom ut.
SUCK
TUR att det inte är hårdrockskväll varje kväll.
PS: Jag gillar i alla fall min hårdrockshalsduk med dödskallar på!!!!

HårdrockstaxJag är hårdrockstaxen Algot - HA! Och visst kan jag headbanga och ruska på huvudet och vifta med hela hårplymen. Så lite har jag ju gratis. Och imorgon kväll, när husse står på scenen och lirar tungbas till de hårdkokta rocklåtarna, så ÄR JAG MED!
Fast det är klart matte säger att jag måste stanna inne i logen bakom med dörren stängd.
Hörrö matte, jag slår vad om extra levergodis att jag hör allt ändå. Rakt igenom dörren. Så det är helt OK. Förresten kommer ju matte ut till mig precis när de lirar som mest.
Hennes jobb imorgon är ju bara att sälja skivorna och sånt. Och inte är det nån som handlar mitt under värsta öset?
NÄ - de väntar så klart till paus eller nåt. Så matte och jag kan mysa och lyssna och mysa lite själva vi. Husse får headbanga själv med bandet. Han har tränat. Ja, dvs. mest på bas, inte så mycket huvudrusk. För han får ju så lätt nackont, och måste bara sitta still i soffan och extramysa med MIG - HA!!!!

Så jag röstar för att husse ruskar allt han orkar och jag och matte koncentrerar oss på att se FARLIGA UT!!!
DET ÄR HÅRDROCK DET!


.... är det mys nu?....

Vi ÄR sjuka


Husse min husse är FÖRKYLD!
Fattar du vad det betyder för en stackars tax? Jag är NERE, under isen, deppig och vill helst bara ligga här och VÄRMA. Förresten känner jag mig lite snuvig själv, så...
ÅÅÅH vad dålig jag är...
Hörrö matte, MÅSTE vi gå ut nu? Jag kan hålla mig lite till. SER du inte vad SJUKA VI ÄR?????

Nu vill husse ha smörgås - jipiiii - då får jag med, visst va, visst va???

Sedan ligger vi här med filten på i soffhörnet och väntar tills bacillerna slutar bita och tröttnar och går hem.
Kom och sätt dig du också och sympatisera lite!
MMMmmm mysigt med sjuk husse....
VILKEN SKÖN DAG!

Matte är riktigt Orsa-tokig


Hon åker iväg och hejar på Moraeus-kören, hon har stora knappar på sig som ALLA ser och hon skriver i facebook som en tok. Orsa Orsa Orsa. Hon har helt enkelt fått marknadsförings - spatt!
Inte vet jag, men jag tror det är nån slags mänsklig åkomma. Det där med att blir skogstokig och heja som en tok FRAMFÖR TV:n t o m. Hoppa skrika och bära sig åt. Bara för att ORSA vann? Eller nåt....?

Är de verkligen riktigt kloka, männskorna?
SUCK
Jag tar det lugnt jag, för man är ju hund. Undrar hur den där Moraeus-kören luktar? Är det riktigt hundigt smaskens tro? Kanske det är därför matte skakat hela vägen till Stockholm och hem igen på en buss? För de luktar gott?
Ja, se då kan jag förstå det!!!!

Snömodd är kallt!


Jag gillar INTE att frysa om magen, att bli blöt upp till hakan och att ha pälsen full med iskall snömodd och lerafrån dikeskanterna. Men jag är ju hund jag. Så det får ju lov att gå.
Det är värst direkt man kommer ut. Då fryser jag bara jag tittar på eländet. Sen, när jag väl börjat nosa omkring i fjolårslöven som knappt tinat och gammalt gräs som luktar mums (fast det tycker ju inte matte) så går det bättre.
Så ruska jag upp pälsen ordentligt och sätter fart. Nu bryr jag mig inte längre om att jag blir blöt och skitig! Matte och jag stannar ute så länge som möjligt. Det är kul och det luktar gott överallt.
Till slut får matte alltid nog och vill hem. HA Hennes skor läcker. Det är nog bara därför. Så i förra veckan drog hon på sig storstövlar och raggsockarna, så nu går det bättre.

Jodå, nog är det OK med fryskallt om bena och lera underhakan, men sen - när man kommer in. Då ska det tvättas och torkas och PUH! USCH för DUSCH! Det värsta jag vet.
Så lite nervöst är det allt, den här tiden på året. För matte KAN ju få för sig att jag måste in i den där duschen. TVI!

ÄH vad gör det då egentligen? Det är mysigt därute med alla härliga vårdofter i dikeskanterna. Jag struntar i vad matte tycker. Jag ÄR JU HUND JAG. Det luktar GOTT!


En annan har legat lågt


Tja, varför ska man offra sig i onödan!
Bättre ligga här i soffhörnan och ta igen sig tills det förbenade vädret bestämt sig för VÅR igen.
Fast det är klart - det gäller ju inte på kvällarna. Härom kvällen var fick matte Orsabryt och Moraeus-slag, och stack iväg med någon slags supporterbuss till Stockholm!
Vilket påhitt!
Jag och husse vi gick bara över vägen vi. Till Trissan och hennes husse. Du milde va kul vi hade. Ja, Trissan och jag alltså. Vi busade och lekte och bråkade så jag blev helt slut.
Båda våra hussar fick nog, och följde med oss ut på promenad för att "kyla av oss". Inte hjälpte det. Vi hade ju kul!
Hela långa kvällen till sent sent - ett riktigt hundliv, HA! 
Så när matte kom hem frampå morgonkvisten var det ju knappt jag orkade mig nerför trapporna för att hälsa.
Igår låg jag för ankar hela dan.
Förresten är det inget vidare väder för taxar därute idag heller.
Jag somnar om tror jag.


Husse kan man lite på


Ja inte är det det att jag får en smakbit då och då. Nä då. Som i dag t ex. så sticker matte bara iväg på tåget. Bara så där! PUH!
Jag är hos husse jag. Hela dan! Lugnt och skönt, och matte... Hon kan gärna sitta där och skaka på tåget så mycket hon vill.
Men hon kommer väl hem ikväll, kan jag tänka. Sådana där möten brukar inte ta så lång tid.
Då far vi - husse och jag - och hämtar upp henne. OJ vad ska GLO på henne då. Jag menar, även om jag blir glad så tänker jag i alla fall vara LITE sur, och gräla på henne. SEN får hon pussar och svansvift. Men först gräla, det är viktigt.
För jag tycker att hon ska vara MED MIG!
Så det så!

Snarkar jag?

    
Jag har väl hört nåt så dumt; skulle jag snarka? Nä du matte, nu får du ge dig. Den enda som snarkar här är husse - ibland. Ja, du med förresten matte - ibland. Men lilla jag...NÄ!

Det är klart ibland vaknar jag av att jag drömmer om hur djupt jag morrar. Kanske det är det du hör?
Förresten skulle det väl inte vara hela världen om en annan också drog en timmerstock ibland. I dessa förkylningstider, menar jag. Om nosen rinner och jag inte kan låta bli att nysa, ja då är det väl risk för snark kan jag tänka.
Men du matte, det är det för dig också! Så det så!!!

Huvudsaken är väl att vi alla har nåt att skratta åt, om det nu låter så roligt?
SUCK
vad gör man inte för de små människoliven ska ha det lite skoj ibland... HMPFFFH!

Hej alla vindnupna nosar!


Jag trodde det var vackert väder idag. Det var fel.
Jag trodde solen sken för det var på väg att bli vår. Det var fel.
DET BLÅSER!

Min matte fryser så hon skakar när hon går ut. Trots att hon är en fena på att pälsa på sig lager efter lager.
Kanske är hon född fel? ÄH i fel klimat, menar jag.
Själv tyckte jag nog att det var en riktigt trevlig dag, finväder för liten tax med KORTA ben.
För tänk efter själv då: jag går nästan hela tiden i lä mellan höga vägvallar av snö. Ingen elak vind når mig. Det är värre för stackars matte.

Fast det finns tröst, för snart blir det riktig vår och varmt igen, även om matte har slutat tro på det snart. Husse och jag vi VET vi. Vi får inga sådana där depressioner vi. Det är rätt skönt.

Det enda jag blivit sur på på sista tiden, är att pizzabitarna och smaskiga köttbitarna tar slut för fort. Men jag är inte långsur för det, för jag får ju i alla fall smaka.
Hej hopp i vårsolen!
(skvallra inte om det sista för matte än på ett tag)

RSS 2.0