Pälsen på i denna värme!Sommaren är underbar!

Det tycker jag faktiskt, för alla härliga dofter, och mjuk jord att gräva i och saftigt gräs att rulla i och... ja, hur mycket som helst.
MEN, det är ju så orättvist att man ska ha pälsen på när matte och husse springer runt med bar hud i värmen!
Vänta bara ni, tids nog kommer både snö och kyla, och då får NI vara avunds!

I valet och kvalet
Jag gillar ju husses cab! Visst gör jag det.
 Även om jag måste ha en fånig schalett om öronen. För matte säger att jag kan få ont i öronen annars, och det vill jag ju inte.
Jodå - husses cab är bara bäst. Härligt med vinden rakt i nosen och svalkigt och alla goda dofter som man inte missar en enda en utav. Jag ÄLSKAR att åka cab.

Men så har ju min Xtra husse (det är ju egentligen husses far det) en sådan här sval skön AC i sin bil.
Jag menar idag - när det är 40-12 grader och mer varmt - ja, då överlever man ju med AC i alla fall. Det undrar jag förstås om jag skulle gjort i vår cab.
Tror knappt det.
Tja man FÅR ju inte köra FÖR FORT! eller hur.

Nu är det AC som gäller - hör du det husse. Låt bli att byta tillbaka bil tills vädret är med oss igen! VISST VA?

Vaddå banta?Vad menar du, matte? Skulle jag vara rund om magen? Nä nä, och om så nu vore - då får vi ta och banta tillsammans. Annars blir det orättvist. Det tål jag bara inte. För här ser du en demokratisk tax! Så skärp dig själv du, matte, och ta itu med den GI grejen igen. Då - kanske - jag kan tänka mig att ta det lite lugnt med godiset.

Regnkallt och ändå ska hon ut?


Jag och matte tar morgonprom nästan varje dag nu. Hon jobbar hemma vid köksbordet, på sin dator nämligen. Fast idag regnade det. Och inte lite heller!
Jag stenvägrade!
Vände direkt på trappan. Eller ville det i varje fall, men matte insisterade. Om jag kunde fatta varför människor gör sig besvär med stövlar och regnrock. Det är ju inte ett dugg TREVLIGT att vara utomhus i sånt ruggväder.

Idag är det KOJDAG hela dagen, för mig i alla fall. 
Förresten kanske det klarnar upp framåt eftermiddagen. Då är jag med igen. Hörru matte - DÅ kan vi ta en prom!
Men du får ju vara klar över att jag tänker sticka ut nosen genom dörrspringan och SNIFFA ordentligt först. Jag har verkligen ingen lust att bli SÅ genomblöt EN GÅNG TILL PÅ SAMMA DAG.
Nu tar jag mig en lur i korgen, och inväntar bättre väderlek, så de så! 

Jag har blivit biten på nosen

Jodå      och eländigt är det!

Här tar man sig en välbehövlig RULL i gröngräset, och vips har man fått sig ett sting. Det var ett par dar sedan nu, men man kan fortfarande se bulan under ögat.
ALLT SKA DÅ EN HUND STÅ UT MED!

Som t ex matte som är borta på möten och springer runt med datorn överallt. När hon äntligen sitter stilla och ÄR hemma, så har hon knappt tid med mig. Och det ÄR ju synd om mig, visst va?
Nog borde man fått sig en extra liten levergodis åtminstone.

Tacka vet jag husse, han har ett riktigt lager levergodis i sin kontorslåda. På hans jobb blir man ju uppskattad.
Nä va skönt det ska bli när den här politiken har lugnat ner sig. Då kanske matte har mer tid med mig.
Jag tror jag går ut och tar mig en RULL, kanske tuggar på en GETINGFRI vårblomma. (Jo, för här gäller det nu att hålla ögonen öppna för kryp och flygetyg)

SOMMAR - BAH!!!!

RSS 2.0